Skip to: Site menu | Main content

 

 

 Veteran-VM i Riga, 5 - 12 juli 2019

Utresa från Stockholm äger rum den 4 juli med ankomst direkt till sprintdistansens provlopp. Det kommer även att finnas möjlighet att åka ut från Stockholm en dag tidigare, d v s den 3 juli.

Hemresa är direkt efter långdistansfinalen den 12 juli. Boendet är provbott och utvalt med omsorg utifrån alla de kriterier vi orienterare har, allt från möjlighet till att torka kläder till hur ofta kollektivtrafiken går utanför hotellet. Längs Daugava ligger Radisson Blu Daugava Hotel med sina cirka 350 rum, på gångavstånd från Gamla Stan och citykärnan.

Det är ett väldigt välkomnade hotell där vi under en veckas tid kommer att känna sig riktigt hemma med gratis trådlöst internet, luftkonditionering och TV med många kanaler på rummen. Läs mer om hotellet här; https://www.radissonblu.com/en/hotel-riga/gallery

Hotellet har en riktigt bra restaurang med en frukostbuffé som visar på deras vana att servera internationella gäster. Vårt hotell i Riga erbjuder också ett gym, bastu, spa och inomhuspool. Kollektivtrafik finns utanför hotellet.

Följande kommer att ingå i resan.

I vårt bokningssystem finns detaljer med priser och ev. tillval.
Efter förfrågan kan vi även boka in alternativa utrese- eller hemresedagar.

Det finns även möjlighet att boka anslutningsbuss till/från Värtahamnen. Läs mer på TallinkSiljas hemsida här


Att förflytta sig i Riga
Det troligaste är att ni kommer gå över bron och komma direkt in i de äldre delarna av Riga, men det finns goda förbindelser med kollektivtrafik i anslutning till hotellet. Rigas kollektivtrafik är väl presenterat här

 

Program

Tor 4 juli
Avresa från Stockholm

Fre 5 juli
Ankomst till Riga
Provlopp inför sprint
Öppningscermoni

Lör 6 juli
Sprint kvaltävling

Sön 7 juli
Sprint final
Prisutdelning

Mån 8 juli
Vilodag

Tis 9 juli
Kvalificering för medeldistans och långdistansen

Ons 10 juli
Final Medeldistans

Tor 11 juli
Vilodag
Vi kommer ha utflykt till Sigulda, en timmes resa från Riga där bland annat den berömda linbanan och Lettlands kända konstgjorda bob/rodelbana ligger.

Fre 12 juli
Final Långdistans
Hemresa till Stockholm

Lör 13 juli
Ankomst Stockholm

 

På bilden nedan ser ni hur vårt hotell ligger i förhållande till avlysningarna för sprinten, finalen avgörs på andra sidan bron och modelltävlingen går vid universitetsområdet.

Betalning och delbetalning
Vi skickar ut fakturor till angiven mailadress. Första fakturan som skickas ut är en delbetalning (bokningsavgift på 800 kr/person). Andra fakturan som skickas ut är betalning för resterande del av det bokade beloppet och ska vara betald senast 5 juni 2019. Utifall korrigeringar ändringar/tillägg sker under sommaren 2019 så kommer en kompletterande fakturering ske i augusti månad efter resan.

 

Här finns en pdf om resan


Frågor, funderingar eller önskemål?
Mail är alltid bästa sättet att snabbt få svar från någon av oss.

admin@lalle.nu